Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo. Más información.   Aceptar
LaTeuaTerra - Un pastor valencià fabricarà formatge amb energia solar gràcies a un crowdfunding

Un pastor valencià fabricarà formatge amb energia solar gràcies a un crowdfunding

Jordi Benages farà realitat el seu somni: fabricar formatge amb energia solar i reduir així l'impacte mediambiental que té aquest sector sobre l'entorn més pròxim. El jove pastor emprenedor que el passat 18 de juny va llançar un projecte de micromecenatge podrà finançar finalment el primer sistema de fabricació no contaminant de formatge artesanal d'ovella, mitjancà la instal·lació de panells d'energia fotovoltaica. En 39 dies, ha aconseguit recaptar més de 7.100 euros en la plataforma valenciana Lateuaterra.com, gràcies a la solidaritat de 147 persones que han confiat i cregut en la seva iniciativa mediambiental.

Sota el nom “El formatge valencià que salva el planeta”, Jordi Benages ha renovat a més la imatge del pastor, demostrant que emprenedurisme  i món rural poden anar de la mà i posant en valor la necessitat de repoblar l'interior de les nostres comarques que ofereixen diverses oportunitats per a la gent jove com pot ser, en aquesta ocasió, la fabricació d'un producte com el formatge d'ovella. “El sistema rural valencià mostra un dèficit important de població jove i en edat de treballar i la veritat és que necessitem atreure les noves generacions de pastors”, comenta.

 

                       

Ir arriba