Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo. Más información.   Aceptar
LaTeuaTerra - Un nou Consell Ciutadà de Medi Ambient

Un nou Consell Ciutadà de Medi Ambient

La Conselleria de Medi Ambient ha constituït un nou Consell Ciutadà, assessor i de caràcter consultiu, per implementar polítiques que garanteixen l’ús sostenible dels recursos naturals de València. En paraules de Pilar Soriano, consellera de Medi Ambient, el propòsit d'aquest òrgan és "obrir la participació d'associacions locals, organitzacions ecologistes, partits polítics i altres organismes privats i públics, a la protecció i la defensa del medi ambient".


En aquest sentit, el Consell planteja la acció coordinada i conjunta de les distintes entitats i persones individuals per participar en les polítiques municipals de protecció del Medi Ambient, impulsades per l’Ajuntament de València, millorar-les i, com a últim propósit, transformar-les en referent en aquest àmbit, a més de la gestió d’altres assumptes que el Consell considere.  

Ir arriba