Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo. Más información.   Aceptar
LaTeuaTerra - Lateuaterra junt amb els emprenedors verds

Lateuaterra junt amb els emprenedors verds

El passat cap de setmana, lateuaterra.com va participar en la primera Ecotrobada organitzada per la Mancomunitat La Costera-Canal a La Vallada (Valencia). Un punt de confluència d’iniciatives i projectes d’èxit que tenen com a propòsit la protecció, conservació i reserva de l’entorn més pròxim, a més d’obrir un espai per donar a conèixer bones idees i pràctiques que dinamitzen l'economia circular o models d’emprenedoria verds en el nostre territori.

Durant la jornada, lateuaterra.com va compartir taula amb projectes d’emprenedors, circumscrits en la Comunitat Valenciana, com ara Esquellana, cooperativa de Treball Associat que va iniciar el seu recorregut en una campanya de crowdfunding a la plataforma, l’hotel La Rocha i la seua proposta per a la creació d’un eco-càmping a Quesa i un dels membres fundadors de la primera cervesa artesanal La Socarrada. Nosaltres exposarem les principals característiques d’una plataforma de crowdfunding de donació i recompenses, el perquè vàrem escollir un crowdfunding que protegisca el medi ambient i quins avantatges té, com a emprenedor, optar per aquesta via alternativa de finançament.

Des de lateuaterra.com quedem a la disposició de qualsevol emprenedor que vulga començar la seua aventura i necessite finançament per dur-la endavant. I tu, t’animes?

Ir arriba