Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo. Más información.   Aceptar
LaTeuaTerra - Lateuaterra a la Safor Emprén

Lateuaterra a la Safor Emprén

Què és el crowdfunding? Està creixent aquesta forma de finançament a Espanya? Quins tipus de micromecentage existeix? Com es pot llançar una campanya de crowdfunding? Lateuaterra.com tractarà de respondre, el proper 5 de juny, a aquesta i altres preguntes que solen tindre els emprenedors quan es troben buscant noves fórmules de finançament, no convencionals i amb avantatges distints al crèdit bancari.


La plataforma donarà una xarrada al Urbalab de Gandia com a part del programa ‘Impulsa’, una iniciativa de l’Acord Territorial per l’Ocupació i el Desenvolupament Sostenible a la Comarca de La Safor que pretén impulsar i consolidar empreses de la nostra terra, a través de la millora de la visibilitat i la promoció del negoci en Internet. Així, s’explicarà el funcionament de la nostra plataforma i els aspectes claus que s’han de tindre en compte per aconseguir l’èxit de les campanyes que s’inicien i ficarem exemples pràctics per poder apropar la teoria a la realitat d’un emprenedor.

A més, contarem amb la participació d’Anna Gomar, una de les impulsores de la campanya de micromecentage Esquellana amb la qual buscaven fer valdre la llana de les ovelles valencianes, dignificar l'ofici de pastores i pastors així com recuperar el passat tèxtil del nostre territori. En 39 dies aconseguiren més de 12.000 euros, 2.000 euros més dels necessaris per desenvolupar el projecte.

Per poder informar-vos, podeu accedir a la web de lasaforempren.com. A l’apartat de l’agenda trobareu tota la informació sobre aquesta jornada. 

Ir arriba