Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo. Más información.   Aceptar
LaTeuaTerra - Lateuaterra a la Plaça!

Lateuaterra a la Plaça!

Alguns dels membres de l'equip de Lateuaterra.org assistirem a l'event de L'Horta a la Plaça el proper diumenge 11 de febrer. L'objectiu d'aquesta jornada, organitzada pel Consell Agrari Municipal de València, és promoure el consum de productes valencians i el contacte amb la gent de la nostra terra. El mercat solament serà el punt de trobada en aquest dia, donat que es podrà gaudir d'altres activitats i tallers per a tots els públics i estands informatius amb noves propostes com les de Lateuaterra. Què farem a la Plaça?

Des de les 10 del matí, hi estarem donant a conéixer com funciona el crowdfunfing i com qualsevol ciutadà, col·lectiu o empresa pot presentar una idea a la plataforma. Per descomptat, atendrem també a aquelles persones que estiguen compromeses amb la nostra terra, vulguen informar-se sobre com poden participar o contribuir amb algun dels nostres projectes. 


Vos esperem!


Ir arriba